Žarenje novih energij: Vodenje prihodnosti

Ciklus Žarenje novih energij z energijsko podporo Sun of art

Sodelovalna voditelja, ki vzpostavljata inovacije in cenita svoje zaposlene
25. februarja v Cankarjevem domu

Tatjana Fink in Andrej Božič imata za sabo in pred sabo ves svet: strastna zagovornika sodelovalnega voditeljstva sta podjetna na več kot petdesetih svetovnih trgih. Ona sredi novih zgodb, on na novem vrhu uspehov. Kar delata, imenuje ekonomski besednjak prestrukturiranje, sanacija, startup. Obogateno s prevodom v svetove duha so to: Odločitev za spremembo, Pot in Uresničitev potenciala.

Zaupanje, ustvarjanje nove vrednosti, zanesljivost, strast, partnerstvo. To so osnovna vodila, ki jih udejanja Tatjana Fink. Svoje uspehe v gospodarstvu niza tri desetletja, najbolj je zaznamovala Trimo. To je bilo njeno podjetje, v njem so jo z vsem dolžnim spoštovanjem imenovali generalica. Trimo je popeljala v več kot desetletno strmo in neprekinjeno rast. V najboljšem letu je z njo dosegel 170-odstotni dobiček in skoraj 50-odstotno rast prihodkov. Zdaj ustvarja nove vrednosti z inovacijami za prihodnost.

Več o Tatjani Fink si lahko preberete v iskrivem intervjuju za revijo Sensa TUKAJ.

Inovativni, strastni in drugačni, skrb za razvoj zaposlenih. To je smer, ki jo je v Steklarni Hrastnik zastavil in uresničil Andrej Božič, potem ko je že imel za blizu tri desetletja intenzivnih podjetniških izkušenj doma in po svetu. Prišel je pred dobrimi petimi leti, zasavsko podjetje je bilo takrat okoli pet milijonov v minusu. Zdaj je navzoče na 55 svetovnih trgih, z okoli petimi milijoni evrov dobička v tem in prejšnjem letu. Steklene unikate in serije v njem ustvarjajo dragocene in spoštovane roke zaposlenih: mojstrov in k sodelovanju povabljenih delavcev.

Prekršiti zakon te dežele – slabo novico obrniti v dobro – je privilegij podjetnika, je zapisal nagrajeni indijski pisatelj Aravind Adiga v romanu Beli tiger. Privilegij naše dežele je imeti taka podjetnika: Tatjana Fink in Andrej Božič, voditelja prihodnosti.

Vodenje in zasnova cikla Tadeja Zupan Arsov, Ph RED www.ZarenjeNovihEnergij.si
Energijska podpora in scenografija Sun of art

Predhodna objavaNaslednja objava