Sun of art slika Himalaja tudi v ordinaciji Ustne medicine

Energijska slika je portal, ki služi kot oddajnik predhodno zbranih informacij in akumulirane energije svetlobe. Slika spodbuja notranje kvalitete in moči jedrne celice posameznika, ki si želi boljše verzije samega sebe.

Energijski spodbudnik, ki:

SPODBUJA KVALITETE: razvijanja in izražanja svojih darov, krepitve samozavesti, boljše samopodobe, večje notranje moči, zadovoljstva

POMAGA SE NAUČIT LEKCIJE, KI SE SKRIVA ZA: zanikanjem samega sebe, preseganjem majhnosti, preseganjem udobja

VPLIVA NA: grleni energijski center človeka.

PROFIL LJUDI:  za tiste, ki čutijo, da v življenju obstaja nekaj več in so se zato pripravljeni tudi potruditi.

PSIHIČNA UTRUJENOST

Naučeni smo, da verjamemo tisto, kar vidimo v svoji okolici. Občasno še slišimo kak notranji tihi glas, ki nas opominja, da je naše iskrice v očeh, zamenjala praznina in da neizpolnjeni polnimo hladilnik, menjamo avtomobile in gradimo kariero v upanju, da bo končno dovolj vsega in bomo našli svoj mir. Utrujeni od dnevne rutine, psihičnega stresa in obteženi s svojimi čustvenimi težavami počasi tonemo.

Vendar življenje nam še vedno pošilja signale živosti, spremembe, priložnosti in ena od takšnih priložnosti je Himalaja, ki je pred vami.

HIMALAJA V TEBI

nas spominja na vrhove možnega, tistega možnega, ki nam je pulziral po žilah kot otrokom polnim energije in sanj. Himalaja nas spodbuja, da bi presegli neudobno udobje in majhno podobo o nas samih, ki smo jo z leti sprejeli. Občutek moči, zadovoljstva in izpolnjenosti nas čakajo, ko osvojimo svojo Himalajo.

Tehnika: akril na platno
Velikost: 100 x 100 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2016
osebnostna-rast-samozavest-notranja-moč

Slike Sun of art za dom, pisarno ali ordinacijo

Navdih za več smisla in miru v vašem živeljenju

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    Predhodna objavaNaslednja objava