Slike… ste o njih že kdaj razmišljali kot o predmetu, ki nam lahko pomaga pri premagovanju starih brazgotin, ki nam jih je pustilo otroštvo in ki so se v odrasli dobi samo še utrdile? Lepe slike na platnu, polne energije nam lahko pomagajo, da bolje spoznamo svoj notranji jaz in tako zasijemo v vsej svoji čarobnosti, veselju, optimizmu in vedrini, pomagajo pa nam tudi, da ponovno začutimo svojo intuicijo.

Živimo v okolju, ki v svoje ospredje postavlja denar, materialne dobrine in poslovni uspeh. Težava postane, ko v poslu več ne znamo uživati, saj poslovni uspeh pogojujemo le z višino plačila, ki ga zanj prejmemo, pri vsem skupaj pa pozabimo na kreativnost in ljubezen do dela, ki je tako zelo pomembna. Veselje, optimizem, vedrina… vsi ti občutki v toku hitrega tempa življenja kar izginejo in ne glede na trud, ki ga v to vlagamo, jih več ne znamo najti.

Lepe slike na platnu

Prodaja slik Sun of art – slike, ki nam spet pomagajo ujeti lastno energijsko matrico

Da temu ne bi bilo tako, se lahko odločimo za nakup slike Sun of art, ki nam lahko s svojo energijo pomaga, da ponovno začutimo sami sebe in svojo notranjo energijo. Slike Sun of art nastajajo pod čopičem umetnice Urške Lan, ki slike slika na okroglo platno. Okroglo platno je platno, s katerega lahko energija prehaja navzven in se širi v prostor ter tako v vsakega izmed nas.

Lepe slike v jedilnici poskrbijo za pozitivno energijo

Slike na platnu lahko postavimo v svoj dom, pisarno ali ambulanto. Še posebej so lepe slike Sun of art zaželene v jedilnici. Gre namreč za prostor, kjer se zbira vsa družina, skupaj obeduje in deli podrobnosti svojega dneva. Pomembno je, da je tudi energija v prostoru pozitivna.

Nasploh naj bo jedilnica zasnovana kot prostor v katerem se radi zadržujemo. Pri kreaciji vzdušja v tem prostoru nam lahko pomagajo slike slikane na platno, katerih namen je ustvariti ugodno in prijetno energijo v prostoru. Družina naj v jedilnici preživlja lepe trenutke, klepeta, se smeji, igra družabne igre, se sprošča in uživa ob hrani. Odmisli naj skrbi vsakdana, ki lahko pogosto zatemnijo vzdušje ob družinski večerji. Raje pomislimo na nepozabne skupne spomine in bodoče dogodivščine, ki nas še čakajo.

Seveda pa lepe slike Urške Lan niso namenjene zgolj za v jedilnico. Obesimo jih lahko tudi v pisarno, kjer nas bodo s svojo energijo usmerjale na pravo pot.

Prodaja slik - lepe slike na platno

Lepe slike v prostor vnašajo pozitivne vibracije, ki jih Urška Lan s čopičem prenese na platno

Ko Urška s čopičem vleče po platneni podlagi, ustvarja vibracije. Slika na platnu v prostor to energijo vibrira, posameznik, ki je pripravljen na novo poglavje rasti v svojem življenju pa jih vsrka.

Sliko je potrebno začutiti in jo ponotranjiti

Da lahko energijo začutimo, se moramo sliki prepustiti. Predstavljajmo si, da je slika potovanje, na katerega se odpravljamo. Država, ki smo jo pravkar obiskali in jo moramo raziskati. Vse lepote in kotički so nam za zdaj še skriti, bolje kot bomo državo poznali, več čudovitih spominov bomo ustvarili.

Podobno je s sliko na platnu. Pustimo ji čas in odprimo svoje srce. Ko se zagledamo v sliko na platnu, se vprašajmo, k čemu nas slika nagovarja. Ne razmišljajmo preveč. Pustimo, da se odgovor pojavi intuitivno kot misel, občutek, spomin… lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva.

Odgovor nam lahko pove veliko o naših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori.

Slike na platno - veselje do življenja

Veselje do življenja – lepa slika na platnu polna optimizma

Še posebej veliko pozitivne energije prinaša lepa slika, poimenovana „Veselje do življenja“. Ta slika na platnu je prava mala oaza sreče. Je kot sončen dan, ki nas spominja na drobne zmage vsakdana in lahko okrasi vsak prostor v našem domu.