Slike na platnu so lahko precej več kot zgolj slike. Slike za na steno nam lahko namreč sporočajo močno sporočilo, ki nas napolni z energijo in nam polepša dan. Kljub temu pa ljudje v hitrem tempu življenja, obilici pritiskov, ki jih doživljamo v službi ali morda celo v krogu družine in drugim preglavicam, s katerimi se soočamo, tega enostavno ne vidimo ali pa enostavno več ne zmoremo videti.

Tega se še posebej dobro zaveda umetnica Urška Lan, ki ustvarja moderne slike za zid, ki ne bodo le popestrile vašega prostora, pač pa ga bodo napolnile s pozitivno energijo, ki je dandanes tako zelo primanjkuje. Ko se boste zazrli v sliko za na steno, boste občutili močno energijo. Ta energija vas bo sprostila in navdala z novo močjo in motivacijo.

Slike na platnu za na steno

Sun of Art – abstraktne slike, ki oddajajo prav posebne vibracije

Lahko bi rekli, da prav vsako stvar obdaja določena energija. Tako kot smo energetska bitja ljudje, so tudi stvari obdane z neko njim lastno energijo. Nič drugače ni s slikami na platnu. Impresionisti, kot je Monet, so poskušali ujeti svetlobo. Futuristi, kot je Boccioni, so upodabljali gibanje in hitrost. Ekspresionisti, kot je Van Gogh, so prenašali čustva. Te lastnosti – svetloba, hitrost, čustva – so variacije energije.

Tudi slike na platnu umetnice Urške Lan vibrirajo sebi lastno energijo. Da se lahko energija širi po prostoru, so slike slikane na okroglo platno, ki energije ne zamejuje, posamezniki pa lahko sliko in energijo, ki jo le-ta prinaša, zares občutijo.

Družinska-moderna-slika

Rane, ki so nastale v otroštvu, nas lahko velikokrat omejujejo pri iskanju svojega jaza

Veliko posameznikov bi sedaj morda celo reklo, da se energije z moderne slike za zid ne da občutiti. Pa je to res? Ali smo morda le ljudje bitja, s prepričanji, ki so nam bila dana v otroštvu in jih ne želimo ali jih ne zmoremo izzvati?

Koliko krat nam je bilo že v otroštvu rečeno, kaj smemo in česa ne? Koliko krat nam je bilo povedano, da smo v otroški radovednosti in iskrenosti ravnali narobe? Vse to vpliva na posameznika, njegovo podzavest in tudi na njegova občutja. Ljudje se zaradi vse več kritike, ki smo ji največkrat izpostavljeni že v otroštvu, enostavno več ne zmoremo sprostiti in sprejeti pozitivne energije, ki se nahaja okrog nas.

Rane otroštva ostanejo globoko v nas in težko jih je zaceliti. Pri celjenju teh ran so nam lahko energijske slike na platnu v veliko pomoč. Nekateri ljudje bodo ob tem, ko se zagledajo v sliko na platnu, začutili povezavo z drugim človekom, nekateri sliko in energijo, ki iz nje prihaja, dojemajo kot sijaj ali toploto sonca na sončen dan. Drugi označujejo energijo kot uničevalno silo, spet tretji pa jo vidijo kot nastanek življenja. Vsi imamo prirojen občutek za vpliv energije. Tako tudi slike na platnu, ki jih slika Urška Lan, napolnijo z energijo – če jo posameznik le zna sprejeti.

Abstraktne energijske slike feng shui

Kako moderne slike za zid Sun of Art nastanejo?

Ko umetnica Urška slika, s čopičem na platno nanaša barve in s tem tudi vibracije. Lahko bi rekli, da s pomočjo barve, oblike in kompozicije upodobi energijo, ki seva v prostor, kamor abstraktno sliko za na steno namestimo.

Slike na platnu, ki izžarevajo energetska polja, lahko aktivirajo tok subtilnih občutkov, ki spodbujajo energijo. Če gledalec svojo pozornost usmeri navznoter, se zave teh občutkov. Če preuči občutek in se mu v danem trenutku popolnoma prepusti (pri tem lahko morda celo popolnoma pozabi na sliko za na steno), lahko odkrije globoko resnico o sebi. Doživljanje občutkov nas povezuje z našo realnostjo, zato bi si vsak moral prizadevati, da občuti čim več pristnih občutkov – tudi, če ti občutki niso vedno prijetni. Tako bomo prišli bliže sebi in svojemu jazu.

Energijska slika
Za dežjem vedno posije sonce

Občutja bi pravzaprav lahko opisali kot biokemične reakcije

Zavedamo se, da občutke povzročajo neskončno majhne biokemične reakcije, ki se vsako sekundo pojavljajo v naših telesih. Ko preučimo te občutke, vidimo, kako se izražajo, ostanejo nekaj časa, nato pa izginejo. Včasih so občutki lahko val toplote, ugodja. Občutki pa so lahko težki, zadušljivi. Te nihajoče molekule lahko brenčijo, utripajo, zbadajo, bolijo ali ustvarjajo prijeten občutek. Preučevanje občutkov nam omogoča, da izkusimo, kako se trdna snov raztopi v energijo in nazaj v snov.

Tudi slike na platnu imajo veliko za opraviti s temi občutki, saj te občutke prebudijo in nam pomagajo ozavestiti tisto, kar je v življenju najpomembnejše.

Prodaja slik za na steno

Slike za na steno lahko postavimo v prav vsak prostor

Prodaja slik, ki jih slika umetnica Urška lahko poteka tudi precej individualno. Umetnica namreč preuči in začuti, kateri spekter energije posameznik potrebuje, sliko za na steno pa tako prilagodi potrebam posameznika. Seveda pa avtorica slika tudi po navdihu in šele, ko konča s sliko na platnu, pogleda kakšno energijo abstraktna slika odseva in katere energijske točke lahko podpre.

Slike za na steno Sun of Art lahko posameznik namesti v katerikoli prostor. Veliko ljudi se odloči, da bo moderno sliko za zid namestilo v pisarno, kjer se dnevno srečujejo z več negativne energije in stresa, abstraktna slika pa na njih vpliva blagodejno in pomirjujoče. Vsevečkrat pa se stranke odločijo tudi, da bodo sliko na platnu obesile na steno dnevne sobe, spalnice ali jedilnice – v prostor, kjer se želijo počutiti prijetno, sproščeno in kjer veliko trenutkov preživijo s svojimi najdražjimi.

Moderne slike na platnu