Osebnostna rast

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko spodnjega obrazca.

Energijska slika za osebnostno rast

KVALITETE: življenjsko poslanstvo, življenjska naloga, samo-motivacija, osebnostna rast, osebni razvoj, preobrazba, nova pot, nov način življenja, opuščanje zastarelega, nov val življenja, levitev, preraščanje utesnjenosti, motivacija, notranja motivacija

SPODBUDA K PRERAŠČANJU: občutka ujetosti, monotonije, depresije, apatičnosti, pomanjkanja smisla, pomanjkanju navdiha in vizije, sivine dni

Podpora človeku, ki je v življenju dosegel vse svoje cilje in išče novo motivacijo, nov smisel življenja. Spodbuda življenje v ravnovesju, višjih kvalitetah in izpolnjevanju svojega poslanstva.

Želite več?

Če berete to stran, lahko izkoristite možnost brezplačnega ogleda, izobraževanja in vodenja po razstavi mojih slik v Holističnem centru Karnion. Če pa so vas moje terapevtske slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu.

Izdelujem unikatne slike na osebo, družino, projekt, pisarno, ordinacijo,.. ali slike za darilo. Pokličite na 041506815 – Urška

TEHNIČNE LASTNOSTI SLIKE

Tehnika: akril na platno, koprena
Velikost: premer 100 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2011

Podprite svoj potencial

Energijska slika za dom, pisarno ali ordinacijo

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    Predhodna objavaNaslednja objava