PAKET MIDVA

Ko se dva srečata z žarom v očeh si želita, da bi ta občutek trajal za vedno.

Kljub sreči in radosti, ki sta ju v krogu družine in prijateljev doživela na poročni dan, občutek ljubezni ni nekaj, kar se samodejno zgodi v partnerstvu. Toda kot povsod, tudi tu deluje preprosta resnica, kamor vlagamo svojo pozornost, svoj čas in energijo, tisto raste. Žal pa nas večina doživlja nasprotno, tempo in stres dnevnih obveznosti slabita občutek medsebojne povezanosti in ujemanja.

Vsi vemo, da je podrobno načrtovanje poroke, ključno za popolno izpeljan poročni dan. Modro bi bilo, da bi skupno življenje ravno tako načrtovali, kot smo načrtovali svoj poročni dan.
Ne prepuščajte skupnega življenja naključju in spletu okoliščin!
Danes je na vrsti vaše partnerstvo. Razvajajte ga in s tem sebe ter svojega partnerja z unikatnim darilom izdelanim posebno za vaju. Unikatno umetniško sliko, ki vama pomaga krepiti skupno vizijo vajinega partnerstva in je tako popolno darilo samo za vaju.

Kaj in kdaj ste nazadnje storili za svoje partnerstvo in ga s tem negovali?

Navajeni smo, da tedensko dovajamo gorivo svojim avtomobilom, jih redno servisiramo in čistimo. Vemo, da nam drugače avto preprosto ne bo dal tistega, kar želimo od njega. Čudovito, pravila so jasna in na 60 straneh zapisana v tovarniški knjižici.

Priročnik za popolno partnerstvo je še v nastajanju….
Podarjamo vam posamezne izseke priročnika za popolno partnerstvo.
“Vaše partnerstvo je živ organizem, ki za dobro počutje, potrebuje skupen čas in energijo.”
“Človek v svojem bistvu želi ljubiti in biti ljubljen.”
»Vaše partnerstvo zori med ključnimi dogodki vašega življenja.«

Poroka je izjemen trenutek v našem partnerskem življenju, saj se družina in prijatelji zberejo, da skupaj s parom praznujejo njuno ljubezen in srečo. Obletnice porok pa so edinstvene priložnosti za praznovanje zmage spoštovanja in predanosti nad turbolencami zakonskega življenja.
V večini kultur so obletnice porok dragocena priložnost za praznovanje, saj s tem partnerstvu dajo novega zagona. Pari se ob njih spomnijo na svoje poročne zaobljube in se ponavadi tudi zelo potrudijo, da najdejo darilo, ki je partnerju ali kar obema v navdih.

Iščete unikatno darilo, ki bi vaju s partnerjem še bolj zbližalo?

Razveselite svojega ljubega s perosnalizirano umetniško sliko. Fotografijo skupnega čudovitega trenutka lahko spremenita v sliko – umetniško delo, ki vaju bo dnevno spodbujalo, da ohranjata vizijo na skupne srečne, predane in ljubeče trenutke. Vse, kar potrebujete je kvalitetna fotografija, velikosti 5MB ali več v jpg ali tiff formatu.

Zakaj je potrebno, da partnerstvo negujemo?

Ko smo nekaj časa v svojem partnerstvu zlahka pozabimo, kaj nas je s partnerjem sploh povezalo in vse skupaj začnemo jemati kot samo po sebi umevno. Vaš partner ne bo vedno znova izgledal ali deloval, kot da ste ga pravkar srečali.
Ker je okrog nas toliko stvari, ki so nove, sveže in nam jemljejo pozornost, je za dobro partnerstvo izjemno pomembno, da določene načine obnašanja, kot je med drugimi tudi “samo po sebi umevnost” črtamo iz svojega seznama obnašanja.

Pri čem vam lahko pomaga partnerska slika SunofArt?

 Unikatno umetniško delo SunofArt je narejeno samo za vaju, za vajino skupno pot. Ustvarjeno je po vajinih merah in vama v podporo.

 Z odločitvijo za vajino skupno sliko SunofArt, se ponovno odločita za MIDVA. Odločitev za MIDVA je osnova uspešnega partnerstva.

 Umetniška slika SunofArt je ustvarjena s fuzijo tiska na platno in akrilnih barv, lahko tudi Swarovskih kristalov, čipk ali pozlate. Unikatno umetniško delo vaju z natisi vajinih nasmehov, spominja na skupne srečne trenutke.

 Slika Sunofart vama pomaga graditi in ohranjati skupno vizijo vajinega partnerstva. Skupna vizija je ključna za prihodnost partnerstva.

 Slika SunofArt je en razlog več za skupni ritual. Dnevna skupna kratka sprostitev ali meditacija pred sliko vama pomaga k sproščenem začetku ali zaključku dneva ob bljižini ljubljenje osebe.

 Slika SunofArt je spodbuda, da se nehamo obremenjavati z nepopolnostmi trenutka in da verjamemo, da lahko v vajinem partnerstvu za vsakim dežjem posije sonce.

Zakaj izdelujem slike SunofArt za partnerstvo?

Tempo življenja nas prekomerno zaposluje. Vestno izpolnjujemo svoje obveznosti do službe, družine, države in pogostokrat pozabimo sami nase in na svoje partnerstvo. Ker opažam, da veliko parov utrujenih pozablja drug na drugega, sem del svoje kreativne energije namenila tudi podpori partnerstvu. Saj verjamem, da je kvalitetno partnerstvo dobro izhodišče za vsako družino.
Slika Sunofart je kamenček v mozaiku vašega zadovoljnega partnerstva in je spomnik, da je vaše zadovoljno partnerstvo eden od ključnih stebrov vaše družine. Zadovoljno partnerstvo vam pomaga kreirat varno okolje za otroštvo vaših otrok. Občutek zadovoljstva je oaza počitka za vaše zdravje in dobro počutje. Zadovoljstvo doma je ključen namen, za katerega se presegamo v dnevnih turbolencah življenja.
Naj vam slika SunofArt pomaga, da v svojo vizijo vključite skupno zadovoljstvo in jo zaživite.

Za individualizirano, unikatno sliko SunofArt za partnerstvo ne potrebujete veliko:

odločitev, kvalitetno fotografijo , naročilo in 7 tednov za dobavo (možna HITRA dobava v 14 delovnih dneh).

Paket MIDVA stane 2.500 eur in vsebuje:

 individualizirano, unikatno sliko SunofArt za partnerstvo z vdelano vašo fotografijo v velikosti 2r = 81 cm okrogle oblike ali 80 x 80 cm kvadratne oblike.

 certifikat avtentičnosti umetniškega dela SunofArt

 dva keramična izdelka (krožnik, skledica za zajtrk ali skodelica) poslikana z motivi SunofArt za skupne trenutke.

Paket MIDVA se poravna v dveh obrokih. 50% se plača ob naročilu in 50% ob prevzemu paketa.
Plačilo PAYPAL.
Stroške poštnine krije naročnik.
Standardna dostava paketa traja 7 tednov. Za hitro dostavo v roku 14 delovnih dni se cena paketa spremeni na 3.500 eur.