Himalaja

Energijski spodbudnik za terapevtski prostor

SPODBUJA KVALITETE: razvijanja in izražanja svojih darov, krepitve samozavesti, boljše samopodobe, večje notranje moči, zadovoljstva, osebnostna rast

POMAGA SE NAUČITI LEKCIJE, KI SE SKRIVA ZA: zanikanjem samega sebe, preseganjem majhnosti, preseganjem udobja

VPLIVA NA: grleni energijski center človeka.

PROFIL LJUDI:  za tiste, ki čutijo, da v življenju obstaja nekaj več in so se zato pripravljeni tudi potruditi.

Od kod izvira naša psihična utrujenost?

Naučeni smo, da verjamemo tisto, kar vidimo v svoji okolici. Občasno še slišimo kak notranji tihi glas, ki nas opominja, da je naše iskrice v očeh, zamenjala praznina in da neizpolnjeni polnimo hladilnik, menjamo avtomobile in gradimo kariero v upanju, da bo končno dovolj vsega in bomo našli svoj mir. Utrujeni od dnevne rutine, psihičnega stresa in obteženi s svojimi čustvenimi težavami počasi tonemo.

Vendar življenje nam še vedno pošilja signale živosti, spremembe, priložnosti in ena od takšnih priložnosti je Himalaja, ki je pred vami.

Osebnostna rast je tista, ki prebudi našo notranjo Himalajo

Spominja nas na vrhove možnega, tistega možnega, ki nam je pulziral po žilah kot otrokom polnim energije in sanj. Himalaja nas spodbuja, da bi presegli neudobno udobje in majhno podobo o nas samih, ki smo jo z leti sprejeli. Občutki moči, zadovoljstva in izpolnjenosti nas čakajo, ko osvojimo svojo Himalajo.

Tehnika: akril na platno
Velikost: 100 x 100 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2016
osebnostna-rast-samozavest-notranja-moč

Slike Sun of art za dom, pisarno ali ordinacijo

Osebnostna rast za več smisla in miru v vašem živeljenju

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi opazovanje slike je neke vrste potovanje. Lahko so umetniške, energijske ali dekorativne slike ob pristnem stiku nam prinašajo izkušnje in nas bogatijo.

Vabim vas h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko obrazca na dnu strani.

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    Predhodna objavaNaslednja objava