Zaživite svoj rajski vrt.

Rajski vrt

Veste, da velika večina stresa izvira prav iz naših odnosov?

Vam je kaj znano:

  • mobing v službi,
  • vedno pridna, toda za mamo in očeta nikoli dovolj dobra,
  • le kaj naj s tem trmastim otrokom,
  • presneti sosed, ta tožba na sodišču se vleče v nedogled,
  • poniževanje in čustven teror v partnerstvu,
  • vedno v središču pozornosti, a hkrati tako zelo sam,..

Vse te situacije imajo podobno izhodišče. Izvirajo iz našega čustvenega telesa. Ko so male jih zaznamo preko nelagodnih občutkov, ko rastejo se z njimi soočamo preko situacij, ki nam jih prinese življenje. Ko pa se dodobra razbohotijo, pa se nam manifestirajo kot fizična obolenja na določenih delih telesa. Kje pa je vaša šibka točka? Ste morda vedeli, da je ravno pod njo lahko skrit vaš talent? Zakaj bi se ji izogibali z bežanjem pred TV ali na fb, morda na kavo s prijateljico ali v izjemno ponudbo nakupovalnih centrov. Že veste, da svojega talenta tam ne morete niti kupiti, niti zaživeti, ko je zakopan nekje globoko v vas? Če ste pripravljeni, vabljeni, da rajski vrt odkrijete v sebi.

Kje in kdaj?

Obvestilo: programa trenutno ne izvajamo. Za več info nas pokličite.

Prijave in informacije na:

Rajski vrt je primeren za vse, ki si želijo:

svoje neprijetne občutke preobraziti v moči,
dvigniti svojo čustveno inteligenco,
osvoboditi čustveno, fizično ali mentalno,
izboljšati svojo intuicijo in dvigniti psihične zmožnosti,
dokopati in zaživeti svoje talente,
poglobiti povezavo z božanskim delom samega sebe.

Na rajskem vrtu boste:

Naučili vas bomo tehnik, kako preobraziti težko čustveno prtljago travm in nezadovoljstva v blagodejne občutke miru in ljubezni.
Se bojite svoje preteklosti? Vas mučijo neprijetni prizori, tesnobni občutki? Nujno je, da spoznate način, kako očistit slabe spomine brez, da bi bilo komurkoli potrebno povedati zanje. Celo to, obstaja način, kako jih očistit brez, da bi jih sami podoživljali.
Dobili boste priložnost, da stvari vidite iz drugega zornega kota. Naučili se boste, da situacij ne jemljete osebno in da vidite širšo sliko bolečega dogodka. Bolečina pa bo ob tem pričela bledeti.
Tudi mala čustvena nelagodja ali neprijetni spomini vas siromašijo tega, da bi polno in samozavestno živeli same sebe. Ne samo, da vas siromašijo, odžrejo vam izjemno količino kreativne energije. Okrepili vas bomo z znanjem kako travme, čustvene rane ali drobne neprijetnosti obrniti sebi v prid.
Veste, da je osvobajanje čustvenega telesa prvi korak k temu, da odkrijete in zaživite svoje talente? Osvobojeno čustveno telo pomeni, da smo brez zamer, da ne sodimo ne drugih in ne sebe, da smo prerasli škodljive družinske vzorce,.. Vaši talenti so zakopani ravno pod čustveno navlako.
S čustvenim osvobajanjem samih sebe, naredite ogromno tudi za svojo družino, predvsem svoje otroke. Ker pa vsaka kaplja šteje, lahko tako, da zmorete vplivati na svoj čustven svet naredite veliko tudi za naš skupni svet. Teža kolektivne zavesti je zgolj vsota njenih posameznikov.
Galerija

Nekaj utrinkov delavnice

Dobro je vedeti

Orodja za izboljšanje življenjskih rezultatov, ki jih uporabljamo, presegajo klasičen okvir sveta, ki smo ga vajeni. Ukvarjamo se z vzroki situacij in vam pomagamo v pozicijo zavestnega kreatorja. Vmes se odvija izjemen proces, ki zahteva vaše sodelovanje, predanost in upoštevanje zdravih življenjskih navad. Tekom sodelovanja z nami je za odvijanje optimalnega procesa potrebno, da ste hidrirani, imate redne obroke, skrbite za zadostno količino spanja, redno gibate, hodite v naravo in se trudite za zdravo čustvovanje. S tem fizičnemu telesu omogočite, da bi se izpeljalo izjemno razstrupljanje vašega bitja, ki ga s portali in s tehniko odpuščanja spodbudimo. Vse to je podlaga, da napredna pomoč, ki jo od naših tehnik in pripomočkov, lahko pridobite, sede na vaša pripravljena plodna tla.

Izjave

Vtisi udeležencev

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.