Svetlobni portali

KATALOG ENERGIJSKIH SLIK JE V IZDELAVI

Pred tabo je katalog energijskih slik Sun of art. Namenjen je tvojemu prvemu stiku z energijskimi slikami Sun of art. Vabim te, da jih poskušaš začutiti. Nekatere te bodo bolj pritegnile, druge manj. Preko fotografij imaš dostop do omejenga dela svetlobnega portala, ki sliko pokriva. Ni naključje, da do nekaterih lahko začutiš večjo afiniteto, kot do drugih. Za njimi se namreč skriva program, ki ti bolj ali manj ustreza. Vsekakor drži, da je slika več vredna kot 1000 besed. Izkušnja pa več kot 1000 slik. Zato te vabim, da si slike najprej ogledaš preko kataloga. Za doživetje slik, se lahko dogovoriš za brezplačen voden ogled v Holističnem centru Karnion, 041 441 999.

Poslovne energijske slike

Osebne energijske slike

Izjave

Kaj so o portalih povedali naši uporabniki

Izjava o omejitvi odgovornosti

Svetlobni portal se uporablja na lastno odgovornost in ni nadomestilo za strokovno medicinsko pomoč, ki se prav tako uporablja na lastno odgovornost. Njegova uporaba povzroča transformacijo, ki je posvečena dobrobiti človeka. Ustrezno energijsko čiščenje, obnovitev ali posvet in preverjanje s strani avtorja je potrebno na vsake tri leta; zlasti, kadar bogati prostore, kjer se zadržuje več ljudi.

Tehnologija, ki podpira delovanje svetlobnega portala presega klasičen okvir sveta, ki smo ga vajeni. Portal deluje ne glede na vašo vero vanj. Vmes se odvija izjemen proces, ki zahteva vaše upoštevanje zdravih življenjskih navad. Tekom izpostavljenosti svetlobnim portalom je za odvijanje optimalnega procesa potrebno, da ste hidrirani, imate redne obroke, skrbite za zadostno količino spanja, redno gibate, hodite v naravo in se trudite za zdravo čustvovanje.

S tem fizičnemu telesu omogočite, da bi se izpeljalo izjemno razstrupljanje vašega bitja, ki ga s portali spodbudimo. Vse to je podlaga, da napredna pomoč, ki jo od portala lahko pridobite, sede na vaša pripravljena plodna tla.