Z vadbo joge za lepši dan

Zakaj bi vadili jogo?

Vadba joge je krasna priložnost, da si vzamete čas zase. Z njo se sprostite in razbremenite od skrbi in stresa, ki ste ga nabrali preko dneva. Ob vadbi sami naredite nekaj za svoje zdravje in za boljše počutje.

Zakaj učim jogo?

Meni je joga polepšala življenje, ga nadgradila in razsvetlila. Ko sem se leta 2002 vračala iz svojega prvega učiteljskega tečaja, sem čutila, da je bilo vredno it na tako dolgo pot že samo zato, da sem lahko bivala z ljudmi, ki so jogi posvetili svoje življenje. Kasneje, ko pa sem jo začela še učiti, sem se zavedla, da me vsaka ura učenje tega dragocenega znanja prav napaja tako z veseljem mojih učencev kot tudi z izjemnim zadovoljstvom ter čisto energijo.

Zakaj bi se učili joge pri meni?

Zame je joga velika strast. Izhajam iz družine, ki se z energijskim zdravljenjem ukvarja 30 let. Tako, sem z drugačnim pogledom na življenje že odraščala. Profesionalno sem jogo poučevala 10 let ter izjemno uživala z več sto tečajniki po podjetjih in v mojem društvu. Opravila sem veliko število izobraževanj v tujini in doma, ki pa so mi dala širino zavedanja, da obstaja veliko več, kot smo se naučili, da je res. To raziskujem, iz tega svetujem, kreiram in poučujem tudi v okviru ostalih svojih projektov.

Ker pa je telo naš tempelj, se še vedno rada posvetim njegovi negi in odličnem delovanju. Na pobudo joga navdušenk sem odprla online vadbo v udobju vašega doma.

In zakaj bi se joge učili pri meni?

Ker mi je tako lepo videt, kako njena vadba oplemeniti vaše življenje.

Kje, kdaj in kako?

Ponovno začnemo v septembru
Vadba joge v udobju vašega doma
Program: 4x joga in 1x meditacija
Cena 30 eur mesečno

Prijave in informacije:

Ob prijavi na mail in vplačilu vadnine na TRR: 30000-0028768005,
Urška Lan s.p. Lesno Brdo 33a, Vrhnika
dobite račun in spletni dostop do naše učilnice.

Joga kot način življenja ima vpliv na aktivacijo:

zaspanih telesnih sistemov – spodbudi prebavo, limfo, prekvavitev, uravnava hormone, izboljšuje možganske funkcije,..
procesov samozdravljenja,
poti odkrivanja sebe in svojega namena,
zadovoljstva s tem kar že smo,
pomirjenosti s samim sabo in svetom,
strpnosti do drugih,
moči in volje za spopadnje z dnevnimi izzivi,
poleg vsega tega pa naše telo počasi preoblikuje v lepo in skladno postavo,
ter poskrbi, da pokamo od zdravja in dobre volje.

Izkušnje tečajnikov

Joga mi pomaga, da bolje občutim svoje telo in končno opažam, kako premalo pozorna sem bila nanj. Odkar redno vadim sem bolj fizično odporna, razgibana in dobre volje. Bolj sem zadovoljna sama s seboj in učim se, kako sebe postaviti na prvo mesto. Veseli me, da Urška bedi nad mano in me usmerja v pravilnejše položaje. Jogi dodaja pozitivno energijo, spodbudno besedo in vedno nekaj novega.

Špela, 35 let, delavna terapevtka

“Jogijske ure pri Urški so zame praznične. Umirjajo mi duha in razgibajo telo. Ker vsak dan začenjam s polurnimi jogijskimi vajami in ker je moja prehrana pretežno sadno-zelenjavna, se zelo dobro počutim in sem vedra.”

Danica, 70 let, slavistka

“Z vadbo joge sem pričela zaradi radovednosti, želje po spremembi in izredno pozitivne karizme voditeljice. Sprva je bila joga zame globoka sprostitev in čas posvečen le meni. Sproščenost, optimističen pogled na svet in potrebo po osebni rasti pa sem iz dvorane vedno pogosteje prenašala v vsakodnevno življenje. Joga in Urška sta zame nerazdružljivi asociaciji. Predstavljata mi simbol svetilnika, ki mi ob pogostih zablodah in nezgodah pomaga urejati misli in sprejemati življenje.”

Blanka, 34 let, psihologinja