Intuicija

Ena od naših notranjih zmožnosti je tudi intuicija. Z rojstvom je dana vsem, kaj pa nam je od nje ostalo v odrasli dobi, pa je odvisno od naše zgodovine, vzgoje, pogleda na svet in predvsem prakse. Intuicijo lahko prav tako kot odriv ali tuje jezike razvijemo, če se z njo ukvarjamo. Energijska slika Intuicija je pripomoček za vzpostavitev poti do naših notranjih razsežnosti. Pomaga nam najti pot do tistega, kar je v nas. Osnova za osebnostno rast je zmožnost prepoznave višje resnice in seveda obnašanje v skladu z njo. Da pa sploh lahko prepoznamo višjo resnico, potrebujemo intuicijo. Torej je intuicija eno glavnih orodij osebnostne rasti.

Pravijo, da vse odgovore nosimo s seboj. Na nas pa je, da se jih naučimo prepoznati in komunicirati z modrostjo, ki jo nosimo v sebi. Slika Intuicija pomaga razvijati manj znane psihične zmožnosti kot so komunikacija z našim nadzavednim ali višjim jazom ter vrsto drugih.

Enegijska spodbuda za razvoj Intuicije in drugih psihičnih zmožnosti

Slika Intuicija nam pomaga da lažje vzpostavimo komunikacijo s svojo notranjo modrostjo. Z njo najdemo mir pred brbotanjem svojega uma in njegovih tisočerih misli. Pomaga nam, da so naše odločitve bolj skladne z našim poslanstvom ter da ob njih doživljamo več zadovoljstva.

Tehnika: akril na platno, čipka
Velikost: premer 33 cm
Status ni na prodaj

Kljub temu, da ta slika ni na prodaj, vam med razpoložljivimi slikami, lahko ponudim, kakšno s podobnimi kvalitetami ali motivom. Lahko pa jo glede na vaše potrebe in vašo osebno energijsko matrico izdelam v treh mesecih. Oglejte si cenik.

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite z mano preko obrazca na dnu strani. Če pa ste prebrali do tu, vas tematika očitno zanima. Vabim vas, da se opogumite, me kontaktirate in vas povabim, da slike doživite tudi v živo.

Intuicija-abstraktna-slika-za-na-steno

Energijske slike Sun of art za spalnico ali prostor za meditacijo in jogo

Navdih za več intuicije in modrosti v vašem življenju

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    Predhodna objavaNaslednja objava