Energijske slike

Barviti odtenki dobrega počutja

Sun of art umetniška dela so barvite slike, ki nas pritegnejo in spodbujajo v nas različne odtenke dobrega počutja. Po besedah Shri Devdutt Maharaja, vidca, astrologa in priznanega guruja iz Indije prihajajo odtenki dobrega počutja iz Urškine predanosti in izjemne duhovne moči blagostanja (Bombaj, 2010).

Energijske slike Sun of art so specializirane na to, da okrepijo rezultate našega truda. Povlečeni v globino likovnega »vrtinca« postanemo del njihove zavesti, predvsem pa iz njih zajemamo moč in energijo. Ugodna podpora visoke vibracije svetlobe nam omogoči prepoznati in uporabljati naš potencial, ki je sicer prekrit s težo naših omejujočih prepričanj.

Učinki energijskih slik

Estetsko doživetje, ki seže onstran

Učinek energijske slike se udejanja skozi človeka samega, zato so njegovi rezultati v času sodelovanja z energijsko sliko vidni kot dvig sposobnosti posameznika, da prevzame življenje v svoje roke in poveča zavestno kontrolo nad nezavednim delom sebe. Če si predstavljamo znano ledeno goro zavednega nad vodo (1-5 %) in 95 % nezavednega pod vodo, človek premika letvico zavednega vedno globlje in globje v nezavedni del in s tem vztrajno dviguje odstotek kontrole nad lastnim vedenjem, dejanji in rezultati. Človek dviguje zavest, čustveno in duhovno inteligenco in postaja kvantni človek za kvantno ero v kateri živimo.

Poslanstvo energijskih slik

Energija iz "neskončnosti" za človeka

Glavno poslanstvo energijskih slik Sun of art je transformacija, razvoj, ravnovesje, dvig zavedanja in intuicije, izpolnitev, plodnost, odgovornost, koncentracija, stabilnost, radost, obilje duhovnega in materialnega. Energijske slike Sun of Art omogočajo izjemno močno energijsko polje dobrega počutja, ki nas večkratno podpre v naši odločitvi transformacije omejujočih prepričanj. Neglede na naše ambicije po transformaciji prepričanj, energijska slika vedno vnaša v prostor vibracijo višje zavesti, dobrega počutja in nas nagovarja v višjo kvaliteto življenja. Likovna podoba je le pomagalo, ki gledalca popelje v novo dimenzijo. Prevzame ga in odpelje tok njegovih misli. Gledalec odpluje v nov svet, v prostranstva onstran zavednega. Ob vzpostavitvi pristnega in popolnega odnosa s sliko samo, začutimo njihove revitalizacijske učinke, njihovo »svetlobo«, moč, energijo in sporočilnost.