Slike po meri
za posameznike, družine, ordinacije, podjetja, projekte, dogodke

Izkušnje uporabnikov slik

 V desetih letih terapevtskega dela s pomočjo slik sem sledila mnogim življenjem. Njihove zgodbe kažejo, da  uporabniki osebnih slik  lažje začutijo, kaj je zanje dobro in kaj ne ter za tem stojijo. Imajo manjšo potrebo po osebni vpletenosti v težave in gradijo lepši odnos do sebe in do drugih. Proces, ki ga je v njih izzvala slika, jih spodbuja v drugačno odzivanje in s tem boljše življenjske priložnosti.

Nekateri pričajo o izjemnem dvigu intuicije, odprla se jim je sposobnost za komunikacijo z energijskim poljem ali pa so sami sebe pričeli izražati na način, ki si ga prej sicer ne bi nikoli dopustili ali privoščili. Drugi zaznavajo odpravo kroničnih težav v družinskih odnosih, spravo s partnerjem, bolj tople in ljubeče odnose. Opažajo tudi, da so problemi z otroki za njih izzveneli.

 Uporabniki poslovnih slik so skozi svoje delo opazili večjo inovativnost, boljše delovanje teamov, odhod »neprimernih zaposlenih«, večjo zavzetost za skupno vizijo. Delovni proces jim ni prinesel le idej in podpore za izpeljavo novih trgov in projektov  temveč tudi večjo smiselnost njihovega dela in s tem zadovoljstvo z dosežki in s samim seboj. Nekateri uporabniki, ki so po svoji naravi že bili bolj proaktivno naravnani, so se še bolj odprli  k trajnostnemu načinu razmišljanja in delovanju za širšo dobrobit. S podporo slik razvijajo nova znanja, projekte, ki so čudovit izraz njihove celostne narave. Za druge ljudi njihovi novo nastali projekti predstavljajo nov veter, pozitivno spodbudo, sveže rešitve in predvsem navdih.

Bogastvo teh slik je, da uporabnikom ob njihovem  lastnem delu in pravem odnosu pomagajo, da plemenitijo tisto, kar je v njih samih. Sodelovanje s slikami primerjajo kot z notranjim potovanjem, ki te izjemno obogati, ko se mu prepustiš.

 

Cenik storitev Sun of Art

ART NATURA

velikost: 29 x 42 cm cena: 96 eur

velikost: 50 x 70 cm cena: 145 eur

čas dobave: 1-3 dni

ugodnost: ob naročilu kompleta 3 slik vam dodatno podarim

preveri ponudbo na  Art natura

ORIGINALI ENERGIJSKIH SLIK

ZA POSAMEZNIKA, DRUŽINO, PODJETJE

velikost: med 27 in 180 cm premera

cena: od 500 eur dalje

čas dobave: 1 dan

storitev: umetniška slika ustvarjena z akrilom na platno in številnimi energijskimi nanosi

posvetitev in svetovanje ob prevzemu slike

certifikat pristnosti umetniškega dela

ENERGIJSKE SLIKE PO NAROČILU

ZA POSAMEZNIKA, DRUŽINO, PODJETJE ALI DOGODEK

velikost: med 27 in 120 cm premera

cena: med 500 in 5.000 eur

čas izdelave: 2 do 4 meseci

storitev: umetniška slika ustvarjena z akrilom na platno, s številnimi energijski nanosi, oz. terapijo Sun of Art na daljavo,

3 online svetovanja: podpora pri branju prepoznav iz energijskega polja in s tem hitrejše ozaveščanje, priporočila: kako se obnašat ob izzivih, uvajanje na ustrezen odnos do slike, usmeritve: kaj lahko še sami naredite za lepše sodelovanje s svetom energij oz. kako imate lahko od energijske slike več.

posvetitev in svetovanje ob prevzemu slike

2 leti sledenje procesu osebnostne rasti oz. prenosu energijskega programa slike v vsakodnevno življenje (3 klici)

SVETOVANJE ZA ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU

OSEBNOSTNA IN DUHOVNA RAST V ZDRAVEM IN FIT TELESU

– osnovno svetovanje 60 eur

– poglobljena svetovanja  80 – 120 eur, izvajam jih za naročnike slik Sun of Art 

– voden ogled v Holističnem centru Karnion 45 min 12 eur