Jin in jang na razstavah

Vse, kar nas obdaja, nas soustvarja.

Jin Jang

Stik s sliko je kot potovanje k vašem notranjem ravnovesju

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko obrazca na dnu strani.

Energijska slika kot spodbudnik za RAVNOVESJE

Ravnovesje moške in ženske energije, leve in desne možganske polovice, sejanja in žetve, poslovne ideje in finančnega toka. Vse to so nasprotja, ki združeni pomagajo, da se naučimo lekcije, sprejmemo svoje nasprotje, doživimo uspeh in se pomaknemo višje po lestvici svojega razvoja.

Tehnika: akril na platno
Velikost: premer 99 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2013
Manifestacija poslovnih idej

Pišite nam

Kontaktirajte nas

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    Predhodna objavaNaslednja objava