Sončen dan

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko spodnjega obrazca.

Energijski spodbudnik za:

KVALITETE: poživljenost, notranji ogenj, inspiracija,  navdušenje nad življenjem, obuditev strasti, ki si jo imel nekoč, ko si življenje doživljal bolj pristno in neobremenjeno, lahkotno in svobodno.

PROFIL LJUDI:  ki imajo med svojimi vrednotami tudi vrednoto dobrega počutja, optimizma in navdušenja nad življenjem in so na tem področju aktivini.

Slika Sončen dan je mala oaza sreče, radoživih trenutkov, iskrivih potepanj in drobnih zmag vsakdana. Lepo je živeti, ko imaš občutek da ti iskrivost življenja utripa po žilah.

Tehnika: akril na platno
Velikost: 120 x 100 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2014

O slikah lahko izveste več, tako da se dogovorite za voden ogled po razstavi. Če pa so vas slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu, lahko je osebna slika, družinska, za projekt , pisarno, ordinacijo,… Lahko me pokličete na 041506815 – Urška

optimizem_veselje_zakon privlačnosti

Slike Sun of art za dom, pisarno ali ordinacijo

Navdih za več smisla in miru v vašem živeljenju

Pišite nam

Vesela bom, če mi svoje uvide, ki ste jih dobili ob slikah zapišete.

Če pa si želite slike še bolj spoznati in občutiti,

  • ste vabljeni na brezplačen voden ogled po stalni razstavi v Holističnem centeru Karnion, Medvode. Za termin pokličite na 041 441 999 – Alex.
  • ali pa se naročite na [email protected] – Urška za online predstavitev preko Zoom aplikacije.

    Predhodna objavaNaslednja objava