Velika modrina

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi opazovanje slike je neke vrste potovanje. Lahko so umetniške, energijske ali dekorativne slike ob pristnem stiku nam prinašajo izkušnje in nas bogatijo.

Vabim vas h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko obrazca na dnu strani.

Energijski spodbudnik ali abstraktna slika za:

KVALITETE: toplina, regeneracija, zdravje na dlani, notranja obnova, obnova esence, obnova ene od primarnih energij, fluidnost, sočnost

LJUDI:  ki jih zanima, kako se obnoviti, ohranjati zdravje in vitalnost

DEKORATIVNA SLIKA ZA BISTRINO MISLI V PISARNI ALI SPROŠČENOST DOMA

Iz vode smo prišli, dokler v izobilju kroži po našem telesu smo polni energije, sočne vitalnosti in razcveta naravne lepote. Ko so usta vse bolj suha, ko sklepi pokajo, ko koža nima več dovolj vlage, vse to so že pokazatelji, da se na posameznih delih telo že pripravlja na svoj prehod in to ne glede na našo starost.

Velika modrina je kot plazma, ki spodbuja občutek regeneracije, poživljenosti, upanja in zaupanja v življenje.

Veliko modrino lahko razumemo glede na to, kdo mi smo. Lahko nam predstavlja inspiracijo, vrtinec, ki buhti iz izvora ali pa je za nas lepa, dekorativna slika, morda umetniška pulzirajoča podoba. Če vam je blizu, lahko postane kot del “osebnega svetišča”, kjer izvajate jogo, meditacijo, se sproščate in povezujete s svežimi idejami in novo življenjsko močjo. Ali pa se v vaši pisarni ob pogledu nanjo pomirite, sprostite in poživite.

Tehnika: akril na platno, swarovski kristali
Velikost: premer 99 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2020

O slikah lahko izveste več, tako da se dogovorite za voden ogled po razstavi. Če pa so vas slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu, lahko je osebna slika, družinska, za projekt , pisarno, ordinacijo,… Lahko me pokličete na 041506815 – Urška

modra-okrogla-abstraktna-energijska-slika

Slike Sun of art za dom, pisarno ali ordinacijo

Navdih za več smisla in miru v vašem življenju

Pišite nam

Vesela bom, če mi svoje uvide, ki ste jih dobili ob slikah zapišete.

Če pa si želite slike še bolj spoznati in občutiti,

  • ste vabljeni na brezplačen voden ogled po stalni razstavi v Holističnem centeru Karnion, Medvode. Za termin pokličite na 041 441 999 – Alex.
  • ali pa se naročite na [email protected] – Urška za online predstavitev preko Zoom aplikacije.

    Predhodna objavaNaslednja objava