Energijske slike Sun of art –
slike za dobro počutje in višjo kvaliteto življenjaEnergijske slike – nov trend


Energijska umetnost je nov trend sodobne družbe in je del subkulture LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability) skupine višje zavedajočih, izobraženih in pozicioniranih ljudi, ki jih zanima trajnostno, zeleno, alternativno, izpolnjujoče, naravno, podjetno, inovativno.

Se prepoznate med njimi?

Pri Sun of art smo inovativno združili višjo kvaliteto življenja in zavednaja v podobi umetniškega dela. Energijske slike Sun of art Urške Lan so umetniške slike in hkrati portali svetlobe. Vsebujejo poseben frekvenčni zapis, ki seva v prostor in spreminja realnost opazujočega. Glavno poslanstvo energijskih slik Sun of art je transformacija, razvoj, ravnovesje, dvig zavedanja in intuicije, izpolnitev, plodnost, odgovornost, koncentracija, stabilnost, radost, obilje duhovnega in materialnega.


Pot k višji kvaliteti življenja


Časi se spreminjajo, Zemlja želi na višjo frekvenco, mi pa smo del izjemne priložnosti velike preobrazbe zavesti. Kljub izobilju materialnih dobrin in tehnoloških dosežkov zaradi notranjega pritiska materialnih danosti niti ne opazimo. Dnevno se vse več ljudi sprašuje: Zakaj sem tu? Je to ves smisel življenja, ki ga doživljam? Kam vse to pelje? Zakaj se to dogaja ravno meni?
Vsi iščemo izpolnitev svojih novoletnih želja po sreči, zdravju in ljubezni. Mnogi ste že odkrili, stanje, kjer se nahaja največja skrivnost čLOVEštva in pogumno stopate po poti osebnostne preobrazbe.


Ugoden veter


Ne glede na stopnjo razumevanja in razvoja našega zavedanja, nam je vsem dobrodošel ugoden veter v naših življenjskih jadrih. Energijske slike Sun of art so specializirane na to, da okrepijo rezultate našega truda po boljšem življenju. Od njih lahko pridobimo ugodno podporo. Če pa smo pripravljeni živeti po načelih nove dobe, pa nam pot utirajo k za nas izjemnim rezultatom.  Ob višjem zavedanju in vloženem trudu je primerjava učinka dela, kot je na fotografijah povsem na mestu.


Dobrodošla sprememba


Ob sliki lahko prejemate njena pozitivna sporočila, ki vas podpirajo v odnosih, zdravju, ciljih. Še bolje pa je, da je slika ustvarjena prav za vas. Tako njena osredotočena moč vpliva na vaš kavzalen, čustven, mentalen in energijski nivo in s tem preoblikuje vaš življenjski tok, kar vpliva na vaš uspeh v fizični realnosti.
Dobrodošle spremembe se v veliki večini začnejo odvijati že v času izdelave slike.


Vas zanima več? Preberite si intervju o ustvarjalki Urški Lan in njenem delu.
Vas zanima še več? Dogovorite se za brezplačen, neobvezujoč ogled.