Dogaja se

08.03.2018 00:00

Misja mogoče


Na Misiji mogoče boste dobili odgovore:

Kako se pozitivno odzvati, ko gre vse narobe?
Kaj narediti drugače, da se vam izkušnje nehajo ...
16.02.2018 17:30

Rajski vrt


Veste, da velika večina stresa izvira prav iz naših odnosov?

Vam je kaj znano:
mobing v službi,
vedno pridna, toda za mamo in očeta nikoli ...

Urška Lan


Urška Lan, rojena 1977, sem sociologinja in ekonomistka. Od nekdaj sem se zavedala, da lahko svetu prispevam več kot le preko znanj pridobljenih po klasičnem sistemu šolanja, zato sem iskala način, da se aktivirajo moji višji potenciali.

S poučevanjem filozofije in tehnik bogate dediščine Vzhoda sem desetletje promovirala zdrav in kvalitetnejši način življenja. S tem, ko sem dajala najboljše od sebe in v to spodbujala tudi druge, sem razvila močan dar vnašanja pozitivnih sporočil v umetnost.

Pridobljen stil življenja kaže, da sta trdna odločitev, da sledimo poti osebne rasti in disciplina, ki sem jo pridobila s treningom borilnih veščin, ključni pri udejanjanju svoje višje narave.

Po mnogih preizkušnjah me je podprl tok energije, s katerim ustvarjam dela Sun of art. Čopič, platno in barve so le posrednik za vibracije dobrega počutja, miru in moči, ki smo jih deležni, ko nam slike razkrijejo svoje pravo bistvo.

 

Ob mentorstvu strokovnjakov sem zasnovala projekt Sun of art. Le ta sloni na mojih likovnih delih, ki jih razvijam od leta 2005. Energijsko pretočnost in sposobnost kanaliziranja potrpežljivo vadim od 1995. Celoten projekt je zgolj dediščina družinskih prizadevanj v zadnjih 25. letih za zdrav in kvalitetnejši način življenja na vseh nivojih.

 

V preteklosti sem delovala kot Urška Majcen Žmavc. Sila preobrazbe mi je podarila umetniški priimek LAN.

Različne ravni podpore


Nekatera Sun of art (energijske slike) dela so osredotočne na energijsko podporo posamezniku, ki pomaga k lagodnemu in ugodnemu življenjskemu valu. 
Druga Sun of art dela (portali svetlobe) pa so namenjena osebnostno in duhovno aktivnim posameznikom z veliko mero svoje osnovne življenjske energije, ki si želijo več. Portali svetlobe pomagajo skozi proces preobrazbe in čiščenja globljih, karmičnih in drugih ravni. Potrebno je aktivno sodelovanje posameznika z procesom. Pri čemer je zdrav življenjski slog nujen: ustrezna hidriranost, prehranejvalne, gibalne in spalne navade ter soočanje s svojim čustvenim ustrojem. Proces, ki ga podprejo portali prinaša osebnostno in duhovno svobodo ter zmožnost, da ustvarjamo svoj svet. Za podporo uspešnega prenosa podpore portala v življenje posamenznika smo razvili osebno mentoriranje in supervizijo.Slika po vaši meri


Slike služijo kot oddajnik predhodno zbranih informacij in akumulirane energije. Energija, ki je bila v sliko vdelana je bila zbrana z določenim namenom. Slika po meri človeka je ustvarjena za določen namen in je zato prava mešanica energij, ki jih človek potrebuje v danem obdobju.

Slika po meri je najboljša izbira, a hkrati tudi najbolj zahtevna za vas in za umetnika. Zahteva popolno vero, zaupanje in predanost. Urška Lan je pridobila sposobnost materializacije določenih vrst energij. Slikarka se v procesu ustvarjanja osredotoča na človekovo dobro počutje, kvalitetne odnose in dvig čustvene inteligence, oziroma druge kvalitete, ki jih naročite.


Za dobro počutje je osnova način našega čustvovanja
.
Čustvena inteligenca se odraža v samozavesti, samoobvladovanju, sposobnosti poslušanja in zaznavanju potreb sočloveka, sodelovanju in razreševanju konfliktov. Preberi več

Kvalitetni odnosi pa so posledica dobrih temeljev. Temelj vseh dobrih odnosov je najprej v odnosu do samega sebe, do življenja in do sveta okrog nas. Gre za sposobnosti sprejemanja samega sebe, življenja in situacije takšne kot je. Ko se sprejmemo, vzljubimo, se spoštujemo, smo v harmoniji sami s seboj in smo odgovorni do sebe imamo šele dobro podlago za uspeh v odnosih. Preberi več

Lahko si naročite sliko po vaši meri, ki vpliva na vaše čustvovanje in vas podpre na poti k zadovoljstvu in dobrem počutju. Slika po vaši meri v vas prebuja kvalitete, ki si jih želite.